Over ons

“If you want to find the secrets of the Universe, think in terms of Energy, Frequency and Vibration

~ Nikola Tesla

Over ons

Wij zijn Carmen Brands en Rene Heijnen. Na het zien van een aantal videos van Dr. Sandra Rose Michael en haar EESystem, zijn we zo enthousiast dat we besloten hebben de technologie naar Nederland te halen.

Carmen

Natuurlijke gezondheid heeft altijd mijn interesse gehad. Door de jaren heen heb ik diverse opleidingen en trainingen gevolgd op het gebied van Self Healing, Energy Healing, Ademhaling, Emotioneel Lichaamswerk, Voeding, Meditatie, Pilates en Yoga.

In aanvulling daarop heb ik veel over de wereld gereisd en bijzondere krachtplekken bezocht, zoals Bimini (verzonken stad Atlantis, Bahama’s), de Bosnische piramides, Sedona (rotsen met quarts kristallen en energie vortex, Arizona). Hier heb ik zelf de helende kracht van universele energie ervaren.

De kernwaarden die ik graag uitdraag zijn bewustwording, gezondheid, welzijn, spiritualiteit en verbinding. Mijn doel is mensen empoweren en inspireren.

Toen in 2022 de EESystem technologie ontdekte, kwam voor mij alles samen.

Rene

Werken met ziel én zakelijkheid. Met een warm hart voor mensen én daarbij het hoofd koel houden. Dat zijn de uitgangspunten die ik al ruim 30 jaar hanteer bij het ondernemen en adviseren.

Ik ben er bovendien van overtuigd dat in wezen alles energie is en dat voor een goede gezondheid de sleutel dus ook in energie gevonden kan worden.

Toen Carmen mij vroeg om samen een EESystem Center te gaan opzetten en runnen, hoefde ik ook niet lang na te denken. We gaan er mensen écht mee helpen, hoe zinvol wil je het hebben?

Het Energy Enhancement Center

Het EESystem Center beschikt over een ruimte (energy room) waar het EESystem het energieveld creëert. Het enige wat je hoeft te doen is plaats te nemen in een van de relaxstoelen en je te ontspannen.

Ons sfeervolle Center biedt plaats aan 8 comfortabele relax fauteuils, met kussens en dekens voor optimaal comfort. Je kunt dus ook samen met vrienden of familie een sessie ondergaan.

Je kunt een sessie boeken via deze website (zie sectie Prijzen en Boeken), we hopen je snel te zien!

“Take a seat, relax and energize your body and mind.”

Wil je meer weten over hoe een sessie gaat, je voorbereiding erop en wat je er na kunt doen voor een optimale werking? Kijk op het FAQ gedeelte van deze website, daar worden veel vragen beantwoord.